Gedurende zowel het winter- als zomerseizoen vinden er allerlei activiteiten plaats, trainingen, workshops wedstrijden, toertochten enzovoorts. In de rubriek activiteiten vindt u alle bijzonderheden.


 

MTB Trainingen

Als de zomertijd is ingegaan vindt de mountainbike training plaats op vrijdagavond van 18.30 – 19.30 uur.

Lees verder

MTB Zomeravondcompetitie

…..

MTB Toertochten

In het najaar beginnen de veldtoertochten. In oktober is er al een tocht op Texel. Vanaf begin november is er elk weekend ergens in de provincie een tocht, te organiseren door MTB-Veldtoertochten Noord-Holland.  …….

lees meer …

Wielren Training

Vrijwel iedere zondagochtend vertrekt er tussen 09:00 en 10:00 een groep voor een trainingsrit door de Kop van Noord-Holland. De snelheid is afhankelijk van de deelnemers, men rijdt zonder wegkapitein en Afspraken worden gemaakt via Whats App. Indien er bij de start teveel deelnemers staan wordt de groep ingedeeld in een Snel, Sneller en/of Snelste groep. In principe wacht men op elkaar maar als het verschil in snelheid te groot is wordt er opgesplitst.

Lees meer ……

Wielrennen Zomeravondcompetitie

…..

Wielren – Toer

Gedurende het voorjaar en de zomer worden er door HRTC DOK toertochten georganiseerd. Begin van het jaar wordt de kalender samengesteld.

 ……

Workshops

…….