Het bestellen van clubkleding

Met de clubkleding van Bioracer kunnen je kiezen uit een breed assortiment kleding van hoge kwaliteit, met een goede pasvorm. Ieder lid kan zelf zijn kleding uitkiezen en bestellen op de website van Bioracer.

Eerst passen

Omdat de kleding die je bestelt via de webshop speciaal voor jou wordt gemaakt, kun je die niet terugsturen. Daarom bestaat de mogelijkheid om alle kleding eerst te passen. Wil je passen maak dan een afspraak via kleding@hrtcdok.nl

Noteer goed wat je wilt bestellen, zodat je dat op een later moment kunt invoeren op de webshop van Bioracer.

Bestellen via de webshop van Bioracer

Het bestellen van clubkleding doe je online, op de HRTC DOK webshop van Bioracer via de volgende link: Webshop Bioracer HRTC DOK. Om je bestelling in te kunnen voeren moet je eerst een account aanmaken. Voor bestellingen onder de 100 euro worden verzendkosten gerekend van €8, exl btw. Voor bestellingen boven 100 euro worden geen verzendkosten gerekend.

Bestelmomenten:

Er zijn per jaar vier bestelperiodes van twee weken: vanaf 15 januari, 15 april en 15 juli en 1 oktober. Bestellingen worden steeds 7-8 weken na de sluitingsdatum van de webshop afgeleverd. I.v.m. de ingebruikname is voor deze eerste periode een afwijkende termijn bepaald. De huidige periode waarin de webshop openstaat duurt tot 1 juli. Als u eenmaal op de webshop bent ingelogd ziet u de resterende tijd van de periode staan.

Levering

Bioracer levert de kleding bij je thuis af, en rekent daarvoor de genoemde verzendkosten.

Vragen

Vragen over de kleding of het assortiment kunnen gesteld worden via kleding@hrtcdok.nl

 

Volledige Kledingreglement HRTC DOK  Bioracer HRTC DOK webshop