Nu het Pinksterweekend achter de rug is is het tijd om even een stukje te schrijven over de LJC die afgelopen zaterdag is verreden op ons eigen HRTC DOK-terrein.
De mogelijkheden tot het uitzetten van een uitdagend rondje zijn op ons terrein niet heel groot, maar onze vrijwilligers zijn er toch weer in geslaagd er een leuk, technisch parcours van te maken!
Alle vrijwilligers waren ’s morgens mooi op tijd aanwezig voor de takenverdeling en met heel veel enthousiasme heeft iedereen zijn en haar taak uitgevoerd! Zelf van andere verenigingen kwamen er vrijwilligers, hoe leuk is dat!
De dag begon bewolkt, maar een prima temperatuurtje voor alle deelnemers. Een mooi aantal Dokkertjes stond aan de inschrijftafel om ook een keer mee te doen aan een wedstrijd!
Iedereen heeft gestreden in de wedstrijd met als resultaat een verrassend podium in sommige categorie├źn, maar wat een mooie eindsprints hebben we gezien!
Ook na de pauze liep het lekker door aan de inschrijftafel en met geen noemenswaardige incidenten konden ook aan het einde van de dag de mensen van de EHBO weer naar huis.
Nog even het parcours afbreken, nazitten met de jury van de KNWU en alle vrijwilligers en toen kon iedereen tevreden naar huis.
HRTC DOK wil graag alle leden van de jury van de KNWU bedanken voor hun inzet, alle vrijwilligers van HRTC DOK bedankt en speciale dank voor de vrijwilligers van andere verenigingen (o.a. de uitdelers van de herinneringen en de achter rijders), dit vinden wij echt top!

En, ja, we weten het, Den Helder is een eind weg voor iedereen, maar vergeet niet dat wij ook altijd naar alle wedstrijden rijden vanaf hier en die afstand is net zo lang