“BRENG ONZE CLUB IN DE STEMMING”

Rabobank Kop van Noord-Holland helpt verenigingen en stichtingen hun doelen te bereiken met de Rabobank Clubkas Campagne (RCC). Dit is een nieuwe sponsoractie die in de plaats komt van de Rabobank fietssponsortocht.

De gedachte achter de Rabobank Clubkas Campagne is dat de 21.000 leden van de Rabobank van Kop van Noord-Holland inspraak krijgen in de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Dit doen zij door stemmen uit te brengen op verenigingen en stichtingen die zich hebben ingeschreven voor de Rabobank Clubkas Campagne.

HRTC DOK doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne!

Hoe werkt het?

Particuliere rekeninghouders van de Rabobank kunnen van 8 mei tot en met 28 mei stemmen op hun club als ze lid worden of lid zijn van de Rabobank. Elke stem levert geld op voor de club! Heb jij een rekening bij de Rabobank? Via deze link   https://www.rabobank.nl/lokale-bank/kop-van-noord-holland/uw-lidmaatschap/ kun je gratis lid worden en straks gaan stemmen!

Mensen die voor 10 april 2018 zijn ingeschreven als lid van de Rabobank, mogen hun stem uitbrengen.

Elk lid mag vijf keer stemmen, met een maximum van twee per vereniging of stichting. De leden ontvangen aan het begin van de stem periode meer informatie van de Rabobank. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage voor de vereniging of stichting.

In de volgende nieuwsbrieven zullen wij je blijven informeren over de Rabobank Clubkas Campagne. https://www.rabobank.nl/lokale-bank/kop-van-noord-holland/sponsoring/

 

DOE MEE EN HELP JE CLUB !