Het is alweer even geleden maar dit verslag ontbrak nog, vandaag er maar even voor gaan zitten en de film uit mijn hoofd op papier gezet!

Een mooie donderdagavond in begin Juli, met de vakantie nog in het verschiet staan de mannen en vrouwen zich te verdringen bij de inschrijving. Niet alle deelnemers aan de voorgaande wedstrijden stonden aan de start maar dat zou voor de voor de eerste plaatsen weinig uitgemaakt hebben daar de kanjers er wel waren!

In Categorie A liet Siem er geen gras over groeien en ging, zoals we van hem gewend zijn, staand op de pedalen naar de overwinning gevolgd door de sterk rijdende Jurre en Siems jongere broer Finn. Fien volgde op enige afstand en reed de wedstrijd in haar eigen stijl “lachend” uit.

In Categorie B gaat Teun vanaf start weg en laat niets aan de twijfel over en gaat voor .. over de finish

Categorie C: De categorie waar de meeste deelnemers in zijn wordt geregeerd door Gijs. In de eerste rondes doet hij rustig aan en rijd op met Rianne op de voet gevolgd door Tijm en Stan. Gijs houdt de regie in handen en in de laatste rondes haalt hij de twijfel bij een ieder weg en gaat alleen, met een smile, over de finish.

Categorie D: Last maar niet Least rijden Arne en Robbin hun rondes om samen uit te maken wie zich clubkampioen mag gaan noemen. Ze maken er samen een leuke wedstrijd van en geven elkaar niets toe. Door een stuur foutje komt Arne ten val en gaat de overwinning naar Robbin.

Volwassenen

Bij de Junioren gaat Ravi er met de bloemen vandoor na een leuke wedstrijd met Mike, maar Ravi wordt met de dag sterker en was voor Mike net even te sterk.

Senioren kwam Thijs weer eens langs en er was goed te zien dat hij het kunstje nog niet verleerd is en bleef Wesley en Maikel voor.

Bij de Veteranen moest Mark er nog even wat energie inpompen om Milosj en Rens voor te blijven maar uiteindelijk ging hij met ruime voorsprong over de finish

Clubkampioenen MTB 2019

Jeugd                        categorie D              Siem Elbertsen

Jeugd                        categorie C              Gijs van Langen

Jeugd                        categorie B              Teun de Boer

Jeugd                        categorie C              Robbin Bregman

Volwassenen             Nwl/Jun                    Ravi Raadgers

Volwassenen            Senioren                  Thijs Zuurbier

Volwassenen            Veteranen               Mark Kos