DAF – DonderdagAvondFietsen

Sportieve trainingsritten van de toerafdeling op donderdagavond

Iedere week rijden we op donderdagavond een trainingsrit met een sportief karakter.  Een groepje fietsers start daarbij om 19:00 uur vanaf de DOK-kantine aan de Guldemondweg. De route is willekeurig (elke week weer anders) en na ongeveer twee uur zijn we weer terug bij DOK.

Het tempo iets ligt hoger dan op normale toertochten, een gemiddelde van pakweg 28 km. per uur of hoger. Op kop wisselen we regelmatig, ieder draagt zijn steentje bij. Je conditie verbetert op deze manier en er wordt steeds gemakkelijker op snelheid gefietst. De sterksten rijden het vaakst op kop, zodat iedereen voldoende uitgedaagd wordt.

We zijn op zoek naar fietsers die geïnteresseerd zijn om met deze groep mee te fietsen. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden om deel te kunnen nemen aan deze trainingsritten. Wil je meer informatie over deze ritten dan kun je terecht bij Gerard Krusemeijer (M : 06-14 68 79 08 of via de mail (gerard_krusemeijer@hotmail.com). Deze donderdagritten staan ook in de agenda op de website van DOK. (www.hrtcdok.nl)

In juli en augustus houden we pauze. Wegens vakantie is er een stop. Het idee is er om in september of oktober met deze “snelle” groep fietsers overdag  een wat langere tocht – rond de 100 kilometer – te gaan fietsen. Ben je geïnteresseerd om op donderdagavond met deze groep mee te fietsen, kom dan naar het parkoers aan de Guldemondweg. Iedereen is welkom (lid of niet-lid)!

Startplaats : HRTC DOK-kantine aan de Guldemondweg
Starttijd      : 19:00u
Tijdsduur    : circa 2 uur
Dag            : donderdag
Opmerking: in de vakantiemaanden juli en augustus wordt er niet gereden

Groet Gerard Krusemeijer
M: 06-14 68 79 08
E: gerard_krusemeijer@hotmail.com