De afgelopen maanden zijn door de uitbraak van het Corona-virus heel anders gelopen dan wij allemaal hadden gedacht. Sinds 1,5 maand vinden de MTB trainingen weer plaats, sinds vorige week traint de jeugd en de dames weer op de racefiets. Iedereen kan echter ook zelf, solo of in kleine groepjes op de fiets op pad. Daarom deze zomer iets nieuws, iets anders. De HRTC DOK Fiets Bingo. Fiets de volle kaart bij elkaar, stuur deze in en voor leden is er een kleine prijs beschikbaar (1 per persoon).

 

 

Maak een foto van jezelf op de genoemde locaties (locatie herkenbaar/zichtbaar op de foto) en plaats de foto in het betreffende vak (klik in de lege plek boven de locatie en daarna op Invoegen – afbeelding om je foto in te voegen). Je hebt tot 17 augustus de tijd om de foto’s bij elkaar te fietsen en het ingevulde Word document in te sturen.
De jeugd uitvoering bevat locaties in Den Helder en Julianadorp, De volwassenen mogen het iets verder weg zoeken.

De volledige kaart in Word format is te downloaden:

 

Na het versturen van de nieuwsbrief zijn wij geïnformeerd dat het terrein van Noorderhaven in Julianadorp verboden gebied is voor recreanten. Deze locatie is op het te downloaden bestand vervangen.

Stuur de volle kaart naar info@hrtcdok.nl