HRTC DOK Afdeling Ren/MTB

Welkom bij de afdeling Ren/MTB. Bij DOK kan je zowel wielrennen als mountainbiken. De afdeling Ren/MTB verzorgt de trainingen en wedstrijden. Wil je leren fietsen en/of wedstrijden rijden? Dan kan je dus bij onze afdeling terecht. In het submenu vind je meer informatie. Je kan natuurlijk altijd even vrijblijvend langskomen en meedoen.

Het wegseizoen, wanneer de wielrenners weer starten, loopt van medio februari tot en met oktober. Dat hangt een beetje van het weer af. Mountainbiken kan eigenlijk het hele jaar door. In het zomerseizoen zijn er competities maar in de winter worden er ook wedstrijdjes en toertochten in onze regio gehouden. Als je nog een fiets aan moet schaffen, laat je dan goed adviseren door een fietsenspeciaalzaak. Er zijn er genoeg in onze regio, en anders kan je ook altijd bij ons terecht.

We hebben een rijke jeugdafdeling voor het mountainbiken en ook zijn daar tientallen senioren actief, op diverse niveau’s. Bij het wielrennen hebben we ook jeugdleden en vooral veel mannen. Tegenwoordig is het vrouwenwielrennen ook in opkomst, mede door vrouwenwielrennen.nl. Ook daar zijn diverse vrouwen nu actief. Voor alle onderdelen zijn er trainingen waardoor je nog beter leert fietsen, zowel qua techniek als in groepsverband.

FotoalbumsBekijk alle fotoalbums »