Virtueel fietsen uit proberen kan op vrijdag 22 september bij DOK.

Nu de herfst in aantocht is en de avonden sneller donker zijn wordt de racefiets vaak verruilt voor een MTB of strandfiets. Niks mis mee!

Aanvullend en ook steeds populairder wordt ook het virtueel fietsen. “Zwift” is op dit moment hot. Profrenners gebruiken het en
ook fietsers met minder of geen talent raken verslingerd aan het virtuele fietsen. ’s Avonds of in het weekend op je Tacx (of ander merk) en het is niet langer saai en geestdodend. Als je een smart trainer gebruikt dan wordt de weerstand op je achterwiel automatisch aangepast aan het virtuele wegdek als dit omhoog loopt. Het is verslavend en het programma biedt vele mogelijkheden.

Gerard Top en Henri Roelofs hebben al een flink aantal km gemaakt op Zwift en nemen hun fiets en smart-tacx mee op vrijdag 22 september naar het clubhuis van HRTC DOK. Daar kun je kennis maken met het ZWIFT-programma en als je wilt kun je zelf ervaren hoe het voelt. Wil je meer informatie stuur dan een mailtje naar secretaris@hrtcdok.nl. Je kunt binnen lopen vanaf 19.30 en we starten om 20.00 uur.

Toegang is gratis en voor alle wielerliefhebbers en je kunt zelf ook fietsen als je wilt.  Er zijn drie opstellingen.