2 Jaar geleden is Coureurs du Courage begonnen met het verkopen van meerdaagse fietsreizen. Zij richten zich op uitdagingen die verder gaan dan de gemiddelde tocht en bied daarin iets unieks.

Waar richt Coureurs du Courage zich op? De sportieve fietser die een uitdaging zoekt, liefhebbers die graag met de fiets op vakantie gaat en alles wat er tussenin valt. Ze bieden geen wedstrijden aan: de wedstrijd met jezelf is al uitdaging genoeg.

Wat biedt Coureurs du Courage dan wel aan? Complete ontzorging tijdens de reis van zaken zoals hotel, voeding, bagage, technische ondersteuning en bevoorrading. Feitelijk hoeft een deelnemer alleen te trappen en zorgen onze professionele begeleiders ervoor dat er optimaal gewerkt kan worden aan rust en herstel tijdens de tochten.

Waar moet je aan denken? Een Tour de France, één dag voor de profs uit – TransPyreneeën tocht of een gravel ride door de Ardennen. We bieden voor ieder wat wils en op verschillende niveaus.

Kijk eens op de Coureurs du Courage voor meer voorbeelden en meer informatie of stuur een email aan info@coureursducourage.nl

Zij zijn ook te bereiken via tel: +31 6 41363053

Wat heeft HRTC DOK hieraan?

  • Voor elke deelnemer, van HRTC DOK, die zich  aanmeldt bij een reis van Coureurs du Courage, sponseren zij de club met € 50,-. Per deelnemer en per reis.
  • Bovendien krijgt elke deelnemer die zich op deze manier aanmeldt zelf ook € 50,- korting. (Deelnemers kunnen op het boekingsformulier aangeven dat ze van HRTC DOK afkomstig zijn)

Zijn jullie geinteresseerd en maken jullie een boeking bij Coureurs du Courage? Laat het weten aan info@hrtcdok.nl