Op zondag 12 november 2017 organiseert DOK TOER, samen met MTB-Noord Holland, een MTB- veldtoertocht genaamd:

ROBBENOORD

Het gaat om een veldtoertocht van 30 of 40 kilometer. Deze tocht wordt individueel gereden langs een gepijlde route. De route leidt je langs allerlei plekken waar je normaal niet met je fiets kan komen. Vele van de plaatsen waar je langs komt, liggen in natuurgebieden. De tocht start tussen 09.00 en 09.30 uur bij de Firma Bodegom op de Oosterkwelweg 17,  1771 MH Wieringerwerf

– Er is geen voorinschrijving.

– De fietshelm is hierbij verplicht.

– Iedereen welkom, Dok-lid of niet.

‘Een veldtoertocht of mountainbiketocht is een fietstocht zonder wedstrijdelement over een traject dat voor het grootste deel onverhard is. Routes voeren door bos en duin, over het strand, door parken en weilanden’. 

Degene die 8 of meer keer meedoen met de verschillende tochten in een seizoen, en hebben gestempeld,  maken kans op de Storm-Nalu strandbike (29 inch)

De route mag alleen op zondag 12 november gereden worden. Op andere dagen is hier geen toestemming voor. Je brengt wel de kans op een toekomstig evenement in gevaar.

Inschrijfkosten: 6 Euro, met KNWU of NFTU lidmaatschap 5 Euro en jeugd tussen 8 en 12 betaald 2 Euro mits begeleid door een volwassene.

Meer informatie bij Wim Erkelens Cooke, telefoon  06-34377209 of de website www.mtbnoordholland.nl