Er is afgelopen periode hard gewerkt door de sponsorcommissie en we mogen nu met trots onze (nieuwe) sponsoren aan je voorstellen. 

Hartelijke welkom ISERO BV!

ISERO BV  is de meest gespecialiseerde ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten.
Ze zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en  bevestigingsmiddelen, werkkleding en pbm’s.
ISERO BV is een groeiende onderneming met inmiddels 62 vestigingen en ruim 800 service gerichte medewerkers. 
ISERO BV heeft een overname akkoord gesloten met IJzerhandel Govers BV aan de Energieweg in Den Helder. Wij danken IJzerhandel Govers en met name Bart Brinkman voor hun hoofdsponsorschap van de afgelopen jaren en hopen met ISERO BV op een goede voortzetting als hoofdsponsor van HRTC DOK!
Hun motto is ISERO DOET MEER! Dat past wel bij HRTC DOK!

Hartelijk welkom ESPEQ!

ESPEQ biedt praktijkgerichte MBO opleidingen voor de toppers die de bouw-, tegelzet- of schilders branche in willen. Dat is werken en leren tegelijk (net als bij HRTC DOK 😉)
Maar bij ESPEQ verdien je naast je diploma ook nog eens een mooi salaris!

Samen bouwen aan jouw toekomst!

Hartelijk welkom De Mossel Projectafbouw!

Eigenlijk al jaren een trouwe sponsor maar nu nieuw als kledingsponsor!
Dit bedrijf is een middelgroot afbouw bedrijf die zich specialiseert
in systeemwanden en plafonds, metal-stud en PlaGyp.

Verder danken wij onze trouwe kleding-sponsoren voor de komende jaren;

Wilms BV is een bekend Helders Technisch Installatiebedrijf en heeft daarnaast ook een prachtige showroom van 1.000 m2 met keukens en badkamers! Wilms is ook al heel wat jaren een trouwe sponsor!

Vector MM
De kernactiviteit van Vector Maintenance Management B.V. bestaat uit het opstellen van strategische tot en met operationele onderhouds- en inspectie concepten en het inrichten van onderhoud/inspectie managementsystemen binnen de petrochemische industrie. Vector MM is al vanaf 2014 een betrokken sponsor.

De volgende sponsoren zijn ook nieuw vanaf 2022, van harte welkom:

 

 

Houthandel Daalder & Zn. B.V.  in/outdoor living          
Houthandel Daalder & Zn. B.V. is een echt polders familiebedrijf waar continue hard wordt gewerkt om de klanten te voorzien mooie (hout)producten voor mooie prijzen.
Voor al uw tuinhuizen, veranda’s tuinhout en meer..
Gevestigd in Breezand!

Loonbedrijf Kos uit Julianadorp is gespecialiseerd in de dienstverlening aan bloembollentelers: ploegen, schijveneggen, sporen rijden, kuilen, spitten, woelen, zaaien, koppen, rooien, strodekken, injecteren zijn voorbeelden van het brede dienstenpakket.
Ook zijn zij gespecialiseerd in het stuifvrij rijden met papiercellulose. Een milieuvriendelijke oplossing tegen stuiven.

Graag stellen wij ook nog onze overige trouwe sponsoren voor:

 

Aannemingsbedrijf Dozy BV, deze Helderse aannemer is bij iedereen wel bekend.

Aannemer Dozy wil helpen Nederland mooier te maken. Dit doen zij met spraakmakende nieuwbouw en verrassend vertrouwd maatwerk
in renovaties.

Damen Shipyards richt zich op reparatie en onderhoud voor de offshore-, bagger-, visserij- en sleepmarkt, hoewel ze ook af en toe een nieuw gebouwd schip afhandelen. De werf heeft twee locaties: de ene werf is gevestigd in Den Helder en de andere in Oudeschild op het eiland Texel.