RABO ClubSupport 2020 (Voorheen RABO clubkas)

Jij beslist mee!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen?

Leden van Rabobank Kop van Noord-Holland brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt. De Rabobank leden ontvangen de stemcode in hun Rabo App of via de berichten in Internetbankieren. Geen internetbankieren? Dan kunnen leden bellen met de bank via (0223) 67 13 00.

Hoe werkt het stemmen in de app?

Door als RABO klant in te loggen in de app of op de RABO website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

  1. Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
  2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’.
  4. HRTC DOK staat onder RABO Kop van Noord-Holland
  5. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
  6. Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.