HRTC Dok is gekozen als 1 van de te sponseren verenigingen bij

“De laatste DEEN Sponsor Actie”

 

Bij DEEN vinden ze het belangrijk dat je niet alleen boodschappen bij hun kunt doen, maar ook dat ze een steentje bijdragen aan het jouw sociale leven.

Daarom sponsoren ze graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen.

Nu DEEN Supermarkten later dit jaar gaat verdwijnen, willen wij graag op een mooie manier afscheid nemen van een, vaak jarenlange, samenwerking met clubs en verenigingen uit de regio’s van onze winkels. Daarom sluiten wij 88 jaar DEEN af met de mooiste actie allertijden en organiseren wij nog 1 keer een DEEN Sponsor Actie waarbij we maar liefst € 400.000 gaan verdelen onder de 400 deelnemende verenigingen. 

Hoe werkt de Sponsor Actie?

De Sponsor Actie is dit jaar van zondag 18 juli t/m 14 augustus 2021. Je ontvangt bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een sponsormunt. In de winkel staat een speciale display met kokers voor maximaal 5 verenigingen. Doneer je munt aan jouw favoriete vereniging. Hoe meer munten de vereniging ontvangt, hoe groter de sponsorbijdrage. De sponsormunten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 21 augustus. Onze ‘BUIS” hangt in “De Riepel” Julianadorp

Munten verkregen in andere Deen winkels kun je ook in de kantine inleveren dan zorgen wij dat ze in Julianadorp komen ☺

Zo steunen wij samen de vereniging