Toertochtenprogramma 2019

Op 24 februari wordt de eerste toertocht bij DOK gereden. Het weer kan nog winters zijn en trakteren de deelnemers na afloop op een kop snert. Deze tocht heet dan ook niet verwonderlijk de Snerttocht.

Op het nieuw wegprogramma met toertochten ontbreekt ook dit jaar niet de Monstertocht, welke op 29 juni gereden wordt. De afstand ligt rond de 350km en de deelnemers moeten dan ook voldoende kilometers in de benen hebben om hieraan deel te kunnen nemen. Heb je interesse begin dan op tijd met je kilometers te maken.

Dit jaar staat er ook een driedaagse naar Wageningen op het programma. Dit is in het weekeinde van 21/22/23 juni, waarbij op zaterdag 22 juni de Jan Janssen Classic zal worden gereden. In principe fietsen we op vrijdag vanuit Den Helder naar Wageningen en rijden zondag op de fiets weer terug naar Den Helder. Heb je interesse om hier aan deel te nemen dan kun jij je hiervoor opgeven bij Gerard Krusemeijer (M: 06-14 68 79 08 of E:‘gerard_krusemeijer@hotmail.com).

Verder staan er naast de nodige tochten die wij zelf organiseren ook meerdere externe tochten bij andere verenigingen in programma, waarbij het de bedoeling is dat we hier gezamenlijk aan deelnemen.

*let op: er kunnen wijzigingen worden doorgevoerd en raadpleeg altijd de agenda van HRTC DOK