12 Renners de Wei in (lees baan op)

Met het Rondenbord op 25 gingen vanavond 12 renners, waaronder een enkel nieuw gezicht van start. Al snel gingen er 4 renners vandoor, de groep bestond uit Nick Slijkerman, Co v Bueren, Sebastiaan Sebregts en Mark Boks. De mannen werkten goed samen en konden zo wegblijven, Jermo Agema probeerde aan te sluiten maar bleef op 100 mtr hangen en liet zich terugzakken in de achtervolgende groep. De Kopgroep hiel  er ondanks het miezerige regentje flink de vaart in en zo rond de 15e ronde hadden ze de achtervolgende groep in het vizier.

Op dat moment gaven Nick en Co er een snok aan en reden naar de groep, daar aan gekomen was het even rust en zagen Nick en Co hun kans en gaven de mannen er nog een snok aan. Ze sprongen met Jermo in het wiel ook weer weg bij deze groep om de laatste ronden met ze drieën in te gaan. Sebastiaan en Mark wisten hun plaatsen vast te houden en zo als 3e en 4e te finishen. Nick Slijkerman liet in de laatste meters even zien wat hij ervan vond en eiste de zege op, met Co op een mooie 2e plaats. Jermo die wel als 3e finishte maar al eerder op 1 ronde was gezet werd 5e.

Jammer van het slechte weer en het daardoor opspattende vuil van de baan niet zo’n Top begin maar de kop is ervan af en zodoende keerde een ieder goed geluimd huiswaarts met in het achterhoofd de wens op beter weer voor volgende week!

Dankzij de hulp van ons nieuwe jurylid Theo Oud hebben we toch een complete uitslag:

1e Nick Slijkerman

2e Co van Bueren

3e Sebastiaan Sebregts

4e Mark Boks

5e Jermo Agema

6e Sonny Agema

7e Erwin Beckers

8eDaan Koole

9e Maurice Sprochel

10e Arnold de Boer

11e Glenn Hatzman

12e Jeroen Boontjes