Bij HRTC DOK heeft een lid, die al jaren zeer actief is als vrijwilliger binnen de vereniging, zich bereid verklaard de functie van vertrouwenscontactpersoon op zich te nemen: Margriet van Mullem-Riedeman.

Ik ben Margriet van Mullem, en ben al vele jaren actief als vrijwilliger binnen het verenigingsleven. Ik ben zelf niet zo sportief aangelegd, maar stap regelmatig recreatief op de fiets. Verder zouden jullie mij kunnen herkennen als de dame die regelmatig tijdens trainingen in de kantine staat en hand en span diensten verleent binnen de vereniging. Ik ben verbonden aan HRTC DOK daar mijn man en zoon er trainen/ trainingen verzorgen.

Ik ben door het bestuur gevraagd om de rol van vertrouwenscontactpersoon op mij te nemen. Ik voel mij daarvoor vereerd, omdat ik het belangrijk vind om een veilig sportklimaat te creëren en te behouden. Het zou dan ook een goede zaak zijn als ik in deze functie, naast het adviseren van het bestuur, niet in actie hoef te komen.

In mijn beroep zijn observeren en begeleiden, naast beroepsgeheim belangrijk. Dit is voor mij natuurlijk om dit ook in deze functie toe te passen. Voor het geval dat er zich wel problemen voordoen in de omgang van mensen ben ik te bereiken via een eigen email-adres: vcp@hrtcdok.nl

Lees meer informatie over de vertrouwenscontactpersoon