Kleding

Wielerkleding en –uitrusting is er niet alleen voor de herkenbaarheid en het comfort, maar ook voor de veiligheid. Naast de clubkleding (zie hieronder) is het dragen van een fietshelm en fietshandschoenen voor iedere renner verplicht, zowel tijdens trainingen als bij wedstrijden. Dit is een veiligheidsverplichting.

In de winter zijn overschoenen aan te raden, evenals een regenjack.

Clubkleding
HRTC DOK wordt gesponsord, waardoor we het contributiegeld zo laag mogelijk kunnen houden. Als wederdienst heeft HRTC DOK de sponsoren beloofd dat haar leden op wedstrijden en tijdens trainingen de clubkleding dragen, waarop alle sponsornamen staan. Op onze beurt vragen wij dit aan al onze renners: we verwachten dat je in onze clubkleding rijdt.
Dit moet bovendien de meest recente uitvoering zijn, zodat daar de juiste sponsornamen op staan. Onze sponsoren en clubkleding veranderen eens per drie jaar. Voor jeugdleden loopt dat aardig in de pas met de fysieke groei die ze doormaken.

HRTC DOK heeft een eigen kledinglijn. Bij het aangaan van een lidmaatschap van minimaal een jaar krijg je een basis shirt, met korte mouw, gratis.

De kleding is te bestellen bij Wendy Koegelberg via dokkleding@ziggo.nl. Om een afspraak te maken verzoeken we u ook dit mailadres te gebruiken en daarbij eventuele kledingwensen (inclusief maat, indien bekend) aan te geven. Dan neemt Wendy contact met u op.